• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Sürücü Kursu Karşıyaka | EMİN DİREKSİYON SÜRÜCÜ KURSU Sürüş Akademisi

   
Özellikler : Özgül & İlkay SULAR
Karşıyaka
Emin Direksiyon Sürücü Kursu, Güvenli Sürüş Eğitimi Karşıyaka
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Sürücü Kursu Karşıyaka 
 
EMİN DİREKSİYON SÜRÜCÜ KURSU

Sürüş Akademisi 

Merkez:1713 Tiyatro Sokağı
Karşıyaka Çarşı İzmir

Telefon>> 02323683777

Bostanlı Şube:
Cemal Gürsel Cad.No:486 K1D1
Bostanlı Karşıyaka

>>  02323362228

Emin Direksiyon Sürüş Akademisi, günlük yaşantımızın önemli bir kısmını geçirdiğimiz trafikte hayatta kalma teknikleri konusunda eğitimler vermek üzere kurulmuş olan bir eğitim kurumudur. Emin SULAR tarafından 1972 yılında sürücü eğitimi ile başlayan çalışmalar bugün çeşitli kamu kurum kuruluşlarına, bireylere ve özel şirketlere verilerek devam etmektedir.

Ülkemiz trafik ortamında meydana gelen kazaların en önemli nedeni %98 gibi yüksek bir oranla, sürücü hatası olarak istatistiklerimizde yer almaktadır. Bu nedenle meydana gelen kazaların aslında önlenebilir olduğu gerçeği ortaya çıkmaktadır.

Bunu göz önünde bulunduran kuruluşumuz, sürücülere trafikte hayatta kalma becerileri kazandırmak amacına yönelik olarak EMNİYETLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ Eğitim Programları adı altında teorik, görsel ve uygulamalı eğitimler vermektedir.

EMİN SULAR

1949 Konya doğumlu. Emin Direksiyon Sürüş Teknikleri Akademisi kurucusudur. 1972 yılından bu yana sürücü eğitimenliği konusunda uzmanlaşmıştır.

1972 yılında kurduğu Emin Direksiyon Sürücü Eğitim Merkezi'nde gerek bireylere gerekse kurumsal firmaların personellerinin yetiştirilmesi konularında hizmetler vermiştir. 2000 yılından bu yana trafik güvenliğinin sağlanmasında önemli bir faktör olan çocuklar için açılmış olan Bostanlı Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın eğitim sponsorluğunu yürütmektedir. Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla yürüttüğü projelerde başarı ödülleri almıştır.

2005 yılında National Safety Council adlı kurumdan aldığı "Uluslararası Eğitmenlik Belgesi" ile verdiği eğitimleri günden güne geliştirerek ülkemiz trafik ortamının daha az riskli bir ortam haline gelmesine katkıda bulunmaktadır

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız